Vitogas 100

Cazan atmosferic pe gaz cu arzator cu preamestec partial

Putere nominala: 29 pana la 60 kW


Vitogas 100-F: Cazan atmosferic de pardoseala pe combustibil gazos,
putere nominala: de la 29 pana la 60 kW

Vitogas 100 este un cazan atmosferic de pardoseala pe combustibil gazos care convinge prin siguranta in exploatare, durabilitate si mai ales prin pretul atractiv. Este un cazan compact pe combustibil gazos, cu suprafete de transfer termic din fonta cenusie speciala.

Vitogas 100, prin modul constructiv compact beneficiaza de scaderea greutatii si, prin aceasta, usureaza efortul depus la manipulare si amplasare. Datorita dimensiunilor sale compacte, cazanul poate fi amplasat cu usurinta in spatii inguste sau intr-o nisa. In gama de puteri mai mari de 72 kW cazanul poate fi livrat si sub forma de segmente individuale.

Noul cazan obtine rezultate remarcabile si in ceea ce priveste consumul de energie. Arzatorul tubular din otel inoxidabil pe combustibil gazos poate fi echipat cu un sistem Renox pentru reducerea emisiilor de substante poluante. Sistemul intermitent de aprindere confera o aprindere sigura si silentioasa.

Vitogas 100-F se prezinta intr-un design nou, retinand atentia prin carcasa cu izolatie termica usor de montat si prin sistemul de automatizare Vitotronic amplasat deasupra panoului superior. 

Avantaje la prima vedere:

 

  • Cazan atmosferic pe combustibil gazos, cu arzator cu preamestec partial, putere nominala: de la 29 pana la 60 kW.
  • Randament normat: pana la 93 %.
  • Suprafetele de transfer termic din fonta cenusie cu grafit lamelar confera o inalta sigurata in exploatare si o durata de viata prelungita cazanului.
  • Arzator tubular din otel inoxidabil si posibilitatea de montare a sistemului Renox pentru diminuarea emisiilor de gaze.
  • Exploatare confortabila prin intermediul sistemelor de automatizare Vitotronic.
  • Aprindere sigura si silentioasa prin sistemul de aprindere intermitent.
  • Poate fi combinat cu un boiler pentru prepararea a.c.m. cu acelasi design.
  • Regulatorul de presiune de gaz este inclus in setul de livrare.